søndag den 10. maj 2009

Thomas på besøg

Med to togtosser i familien MÅ vi bare op på Jernbanemuseet og se Thomas.
Faktisk har Jannik og Rasmus været deroppe både i fredags og i dag.

Thomas havde taget Kontrolchefen med og han bad bl.a børnene om hjælp til at kalde på Thomas, for sådan et lille tog kan jo let gemme sig :-)
Rasmus ville hellere en tur med Thomas' ven Hansine end fotograferes med Thomas og Kontrolchefen, så jeg fik et billed med en fremmed dreng i stedet ;-)

Inde døre var der et KÆMPE område med ALT i Thomas legetøj. Her fik den unge mand en tur på løbehjulet, men der blev også leget med diverse togskinner.

Vi var tidligt (ALT for tidligt) på færde i dag - Janniks søster skulle med toget hjem til vestjylland kl 8.30. Så vi havde lidt tid inden museet åbnede kl 9. Den brugte vi til at stå på OBC og kigge på Thomas og Hansine :-)


Rasmus var i banken med sparegrisen i torsdags og der var en hel krone tilovers efter at han havde købt endnu en togbane. Der hører fjernbetjening med (og LYDE) og i dag har den ikke fået for lidt. Rasmus er kontrolchef og hygger sig rigtig meget :-D
Der er vist ingen tvivl om at vi er på plads når (hvis) Thomas kommer på besøg igen næste år!
Hvis nogen skulle være interesseret, så er HER en lille video (1 min) af nattoget, der forlader Odense Banegård søndag morgen.4 kommentarer:

 1. Det var da vist en dag han husker længe hva? :):)

  SvarSlet
 2. kunne du fortælle hvor man kan købe skinner d´til det tog, vi har ledt og ledt efter flere skinner men uden held.

  Line

  SvarSlet
 3. sikke en dejlig dag for dem der er vilde med tog. og hvor er Rasmus blevet stor! han ser helt voksen ud på det sidste foto.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. jeg syntes nok der var lidt tomt på det der legeområde, for sådan så der ikke ud kl 14... Oskar syntes også Hansine (som moderen kom til at kalde spencer) var hyggeligst. Sikke alle de dejlige tog og fine biler. Oskar var meget skuffet over at man ikke kunne få de to folkevognsrugbrød ud af færgemodellen.
  kh Linda

  SvarSlet