tirsdag den 24. november 2009

Krøller eller ej...

Vi har haft en dejlig weekend. Min niece har været her og vi har både bagt kanelsnegle, haft mit hår igennem et glattejern, leget med perler (billeder af det en anden dag), spist stegt flæsk med persillesauce (utroligt at en kvinde på 161 cm kan spise SÅ meget og ikke være fed!), vi har været ude og se de dejligste schæferhvalpe og Rasmus har leget med sin elskede "storesøster".
Med en kæreste i Give og forældre der ikke bor sammen, er vi et stykke nede på listen over dem hun får set og sådan skal det da også være, men vi savner hende og NYDER det når vi endelig er sammen :-)

Frk. Storm med glat hår. Jeg kunne sikkert vænne mig til det, men jeg gider ikke hår der tager SÅ lang tid at sætte... Og hold da lige op hvor er det langt når alle krøllerne er glattet ud.

Det er nu hyggeligt at ligge under Majas dyne og se Handy Manny på en søndag formiddag.


Halvdelen af kanelsneglene fik blå glasur på - hvidt er da så kedeligt ;-) Der kom "sort" glasur på resten (sort = brun ;-)


Undskyld den elendige kvalitet på billederne, de er taget med mobilen.

2 kommentarer:

  1. Ren hygge at have Maja på besøg hva? :):)
    Og jeg synes jo stadig de der snegle ser lækre ud ;)

    SvarSlet
  2. Det klæder dig rigtig godt med det glatte hår! Min mand har små, tætte krøller fra naturens hånd, og da jeg mødte ham, havde han længere hår end mig, bare fordi det krøllede sådan sammen så man ikke opdagede, hvor langt det egentlig var. Nu trimmer vi det konstant, så ingen ved, han har krøller - men det er nok ikke løsningen for dig. ;o)

    SvarSlet