mandag den 12. april 2010

Forår

Vi har alle tre arbejdet hårdt i haven i weekenden! Først tog Rasmus og jeg fliser op og siden lavede Jannik kant og Rasmus hjalp med at grave. For nu vil vi nemlig have et blomsterbed.

Det er hele 2 kvm! Ikke meget måske, men nok til at vi kan få lidt kønt at se på :-) Og jeg glæder mig til at shoppe planter. Der skal helt sikkert være en sommerfuglbusk og så må vi se hvad planteskolen ellers kan friste med.Efter aftensmaden i dag cyklede vi en lille tur. Bunden i vores skov var næsten helt dækket af anemoner.


Der går 5 køer og 1 får på den nærliggende mark, men da vi hentede Rasmus i børnehaven i dag syntes jeg at det så ud til at fåret ikke længere var alene og ganske rigtig - hun havde fået tvillinger :-) Det er godt at jeg har zoom på mit kamerat, for hun ville ikke tæt på! Men de plejer nu at blive nysgerrigere så dem skal vi nok få nusset bag ørene :-)I skal ikke snydes for verdens gladeste barn!
Sådan blev han omtalt af en af pædagogerne i børnehaven i dag.


4 kommentarer:

 1. vi har 4 sommerfuglebuske oppe i sommerhuset og det er en fryd for øjet at have dem, både blomstermæssigt og så selvfølgelig sommerfuglemæssigt. Det er helt vildt hvor mange sommerfugle sådan en busk tiltrækker.

  SvarSlet
 2. nydeligt foto af Rasmus, og så voksen han ser ud! god fornöjelse med jeres blomster, og held og lykke med det forestående.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Jeg må og skal også have en sommerfuglebusk igen! Jeg har altid været dybt fascineret af dem, de er smukke og tiltrækker smukke, smukke dyr!

  SvarSlet
 4. Ja, sommerfuglebuske er skønne. De er også på min haveliste, når vi engang når så langt.
  Ellers kan krukker gøre meget ved en terasse, og så skaber de kanpt så meget ukrudt.

  Jeg giver Frida ret. Det er et rigtig godt foto af en sød Rasmus, der ser ud til at være vokset på det sidste. :-)

  SvarSlet