torsdag den 17. juni 2010

Rasmus 5 år # 4a

Jeg kan godt tælle - med jeg bliver nød til at springe Rasmus 5 år # 3 over af billedtekniske årsager (glemte mit kamera og lånte børnehavens og har endnu ikke fået billederne).
Og a'et er fordi der kommer flere billeder fra festen hos bedste - fotografen skal lige klare et par eksamener først.
Det havde vist været hårdt at blive fejret af alle Lopperne på kolonien - vi var ikke kommet langt på turen op til bedste før Rasmus sov. Det ser ikke særlig behageligt ud, men trods ihærdige forsøg fra både min og Janniks side, endte han hele tiden der. Og eftersom han var noget nær i koma generede det ham vist ikke ;-)Oppe hos bedste fik vi kagemand (mænd) til dessert. Den jyske udgave, der består af vanbakkelse og glasur og lidt slik. Den smagte udemærket, men nogen brunsviger var det jo ikke! ;-)

Han fik et fjernstyret Briotog, så nu kan han styre sine tog lige som far kan med sine :-)En fin ny STOR rød trillebør blev det også til. Han var forlængst vokset fra den lille, så det var på tide. Den bruges bl.a til at køre alt sandlegetøjet fra haven om på legepladsen foran huset. Og den er rigtig god til at transportere affald over i containeren.

Bemærk den fine bluse han har på - den har jeg lavet :-)
Der kommer et nærbilled senere.

1 kommentar:

  1. Hej Britta, du har vundet min GIVE AWAY og er 1-vælger på én af de viste ringe! :) Vil du sende mig dit ønske og din adresse til mig på kreativeomgivelser@kreativeomgivelser.dk så jeg får den sendt til dig hurtigst muligt.
    Rigtig god søndag!

    SvarSlet