mandag den 9. maj 2011

Flere billeder fra Fyns Fedeste Forårsmarked.

Blomster fra Bruuns Keramik. Trine laver de skønneste ting. Men endnu engang lykkedes det mig at glemme at købe en lille vase (se headeren på hendes blog).

Udsigten fra "min" stol.

Det er nu meget sjovt at se sit logo på et stort banner ;-)

Alle bogstaverne nåede frem :-) Det er teamwork af bedste slags - banneret er lavet af 4 fabriksarbejdere.
Bemærk den flotte regnbuepude - det er det eneste billed jeg har af den, men jeg er sikker på at Louise viser den frem på sin blog.

Jeg sad lige ved siden af det gule bord. Synes egentlig at mine hårnåle så fine ud der ;-) Sammen med Puks sjove keramik og Kats tørklæder.

Jeg svigtede "min" stol i dag fra 10-14 til fordel for en i den anden ende af hallen. Som jeg sagde: "Jeg skal se nye mennesker" ;-) Jeg sad lige ved siden af Anne og Julie. Julie har lavet de fede mobilpunge. Hm... kunne være man skulle få sig en iPhone ;-)

Jeg kendte (selvfølgelig) Anne fra hendes glasperler, men hun folder også traner. Og laver dem til sådanne flotte ophæng (med perle forneden). Endnu en af de ting jeg ærger mig over at jeg ikke købte...

Og her har vi så beviset på at Trine ikke lavede noget hele weekenden!
Nej seriøst, så tror jeg at jeg er den eneste der har nået at fange hende mens hun sad ned! Hun har haft styr på alle os brandvagter og 117 andre ting. Hele tiden med hendes dejlige kæmpesmil på læberne.

Mejse havde lavet brocher af TP oste/lagkager. GENIALT! Desværre var den med 6 oste i blevet snuppet og jeg kunne ikke drømme om at vise mig offentligt med mindre. Man har jo et rygte af vedligeholde ;-) Overvejer nogle af dem med få oste i, som gaver til dem der ikke gider spille TP med mig :-p

Der er flere billeder rundt omkring på diverse blogge - bl.a hos Asli og Mette.

ps - kom lige i tanke om endnu et køb. Dvs jeg lokkede Pernille til at købe det til Kunstfabrikken. Det hvide porcelænshoved fra Asli. Så mine huer kan vises ordentlig frem næste vinter.

2 kommentarer:

  1. Ser ud til det har været et rigtig godt marked :) Er også vild med TP ostene, det er da helt genialt haha :D!!

    SvarSlet
  2. Tjek min blog med pakhus 16 shopping, så skal du se hvad der blev af brochen med de seks oste ;-)

    SvarSlet