søndag den 8. januar 2006

Papegøjesjalet


Ja, jeg ved godt at jeg tidligere har kaldt det regnbuefarvet, men så så jeg at Marianne kaldte det papegøje og det passer ligesom bedre :-)

Sjalet er blevet vasket og er bare SÅ lækkert! Jeg har skyndt mig at pakke det i en prøvepose, så det straks i morgen kan blive sendt til Falster - for ellers ville det bare ende med at jeg beholdt det.
Jeg var faktisk så hurtigt at jeg ikke fik det målt... Men jeg tror nok at den kommende ejer har et målebånd, så der kommer længde og bredde på et senere tidspunkt.

Jeg var ellers begyndt at overveje garnkøbs-pause, for jeg har helt ærligt en masse garn, men jeg må bare eje et sjal i pladegarn! Så pausen kommer først når jeg har købt et par hundere gram mere ;-) Spørgsmålet er så bare hvilke farver mit eget sjal skal have. Marianne har ikke mindre end 20 forskellige farver at vælge imellem. Nogle af dem har jeg udelukket, så nu er der kun fløde/pistace, rosa/vinrød, vinrød/skovgrøn, carry/grøn/brun og fløde/blågrå med i opløbet. KUN!!!!

Hmm, jeg kunne jo også strikke det i det grønne jeg allerede har på lager... Men det er til en taske... Måske... SUK!

Grunden til mine overvejelser ang pausen er simpelthen stress - stress over alle de projekter jeg har garn til! For jeg har ikke tiden til dem :-( Det er hårdt at være strikker i vore dage ;-)

2 kommentarer:

  1. Hej Britta, og et virkelig godt nyt år önskes du og din lille familie. Knægten begynder at opföre sig mere og mere som et rigtigt mandfolk kan jeg læse både her og på webstrik. Snart kommer den tid da I begynder at vente på at han kommer på födderne og dernæst den tid når I sukker og ikke forstår hvorfor I ventede så ivrigt på lige det! Ang. det pladegarn, ligner det den islandske lopi (hvis du altså kender den), strikkes der af en tråd eller flere sammen? Kradser det, filter det ved brug, d.v.s. kan du fortælle lidt om din erfaring af dette garn? Jeg skal nemlig snart til Danmark og Vivian og mig har aftalt at være sammen om at lede mig i fordærv ved garnköb i hendes butik!
    kærlig hilsen fra Island

    SvarSlet
  2. Du har vel smukke "ting" hos deg ! Sjal og Rasmus. Han er bare deilig og jeg gleder meg til en gang å kunne gi han et godt suss fra nord !
    KH Vigdis

    SvarSlet