fredag den 3. april 2009

Gaver

Postbudet har været god ved mig i den forgangne uge :-)
Onsdag kom der pakke fra min hemmelige ven.
Økologisk uld - lækkert lækkert! Har nok en fremtid som hue til Rasmus.
Og så et "gør-det-selv-kit" til et målebånd forklædt som mariehøne. Og en hæklenål der skal bruges dertil. Sidst, men ikke mindst en chokoladebar af de super gode - nemlig mælkechokolade med fyld af flydende saltlakrids! Jo jo, de svenskere har vist lært noget af islændingene (eller er det omvendt..?)
Tusind tak kære hemmelige ven!
Jeg glæder mig allerede til næste pakke :-)
PS - min nevø skal til Malmø i morgen og jeg har bedt ham købe mere Plopp!


Torsdag kom posten med min Operation Påskeglad pakke. Den var fra Kirsten og indeholdt en dejlig alpaka halsklud i lilla og lime - skøn farvekombination! Og de sødeste brocher der passer til. Og chokolade - nam nam! Den med chili snuppede Jannik så den kan jeg ikke sige god for, men det lød god ;-)
Der var også en lille buket vintergækker med, men de overlevede ikke turen fra Nordjylland :-(I morgen skal vi til brunch hos min søster der havde fødselsdag i onsdags. Hun har ønsket sig penge til et par sko hun har kig på, men jeg synes det er så kedeligt med en flad kuvert, så jeg har lavet en lille kurv til hende. Selve kurven (i filt) er fra Tiger og i den er der en bund af 2-kroner pakket ind i silkepapir. Over dem et lag Ferrero Rocher (hendes yndlings slik) og på toppen flotte påskeæg fra Milka.
Hun blev 49 år - den gamle tøs! Jeg glæder mig allerede til næste års store fest :-)

2 kommentarer:

  1. Hahaha hvor sjovt.. du fik det tørklæde i påskegave som jeg nåede at savle over, inden det blev sendt afsted ;) Sjovt!

    Hmmm lakrids og chokolade sammen???? jeg elsker begge dele men... ;)

    SvarSlet
  2. Hvor er den græskurv dog fin, er det længe siden du var i Tiger? Jeg er voldsomt forelsket, den er jo som skabt til at være gavekurv :-)

    SvarSlet